AZONOS NEMŰ VÁGYAK –                    genetikai vagy társadalmi okok?

2016. május 28. 13:00-21:00
Kedves SzabadSzombatosok és Filmklubosok!Májusban a homoszexualitásról szeretnénk beszélgetni, mely egy sokszor elhallgatott téma, vagy éppen tengernyi fals információval bombáznak bennünket a médiumok vele kapcsolatban.

Tudományos szakértők és statisztikák segítségével, illetve személyes történeteken keresztül szeretnénk megérteni, hogy mi állhat az azonos nemű vágyak hátterében.

Beszélgessünk őszintén, tabuk nélkül, elkerülve mind az ítélkezés, mind a politikai korrektség szélsőségeit!

Várunk szeretettel!
Fűtő Róbert és a szervezők

17:00    FILMKLUB
Mary Griffith (Sigourney Weaver) odaadó keresztényként a presbiteriánus egyház konzervatív tanításai szerint neveli gyermekeit, de mikor kisebbik fiáról, Bobbyról (Ryan Kelley) kiderül, hogy meleg, a család élete egyik pillanatról a másikra gyökeresen megváltozik. Míg Bobby apja és testvérei kezdenek megbarátkozni a fiú homoszexualitásával, Mary meg van róla győződve, hogy Isten ki tudja gyógyítani Bobbyt ebből a “betegségből”, ezért aztán arra ösztökéli fiát, hogy még odaadóbban imádkozzon és vegyen részt minden templomi tevékenységen, hátha attól megváltozik. Bobby bármire hajlandó lenne azért, hogy anyja elfogadja őt, ám az egyház megtagadja magától a homoszexualitást, így Mary is, ennek hatására pedig a fiú egyre mélyebbre merül a depresszióba, míg tragikus elhatározásra nem jut.

Helyszín: KMK, Kelenföld, Etele út 55. 1. em.   /M4 – Bikás park/

A program ingyenes, de szívesen fogadjuk, ha édes vagy sós rágcsával, gyümölccsel, ill. adományoddal segíteni tudsz.