SzabadSzombat – Filmklub – Május

Elváltam…

és most hogyan tovább!?

Előadó: Fűtő Róbert

Senki nem úgy indul neki a házasságnak, hogy annak majd válás lesz a vége. De sajnos ez megtörténik. Sőt a mai világban ez nem számít kivételes esetnek. Nagyon sokan elválnak, ugyanakkor ez mégsem egy mindennapi esemény. Sok fájdalommal, csalódással és teherrel jár, amikor két ember véglegesen megszakítja a kapcsolatot egymással.

Azt a kérdést fogjuk körbejárni, hogy ilyenkor mit lehet és mit kellene csinálni? Hogyan tovább? Hogyan lehet túlélni a válást, és újra felépülni? Milyen lehetőségek vannak és mit jelent meggyógyulni?

Előadónk több évtizedes házassággondozói és lelkigondozói tapasztalattal rendelkezik, és gyakorlati módon közelíti meg ezt a fontos témát.

A teljes napi programot és további információkat a honlapunkon találtok.

Gyertek!
SzabadSzombat Csapat

FILMKLUB 17 órától

Velem vagy nélküled
/The Story of Us/

magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték,
95 perc, 1999

Ben (Bruce Willis) és Katie (Michelle Pfeiffer) már tizenöt éve házasok, szeretik egymást és két gyereküket is, de eljutottak arra a pontra, amikor el kell dönteniük, ki és mi fontos számukra. Még nem biztos, hogy mindennek vége, ezért gyerekeiket nyári táborba küldik és megkezdik a próbaválást. Mindent megtesznek, hogy sikerüljön, de túl sok közös emlék köti őket össze. Még az is lehet, hogy a szakításnak szerelem lesz a vége.