Valóban létezik Isten? Ha létezik, mi köze  van hozzám? Mit változtat ez azon, hogy mit gondolok a körülöttem lévő világról? Mit jelent kereszténynek lenni? Minden vallás ugyanolyan? Mindegyik jó? Mindegyik rossz? Kérdések… mindenki szívében ott élnek. Az efféle kérdések segítenek abban, hogyan gondolkodjunk a minket körülvevő világról, hogy hogyan lássuk azt. A kérdések segítenek abban, hogy megtaláljuk az igazságot. Neked is vannak kérdéseid?

Gyere el a KMK Tini táborába ezen a nyáron, tedd fel a kérdéseidet és kutasd a válaszokat arra, hogy kicsoda Isten, mi a kereszténység, és mindez hogyan befolyásolja azt ahogyan a világot szemléljük! Együtt fogjuk feltenni a Nagy kérdéseket, és együtt keressük a válaszokat. Gyere, várunk téged!

Ebben az évben a Tinitábor egy kicsit más lesz. Angol tábor helyett a Bátorítás Alapítvány a Sarokkő Gyülekezettel együtt egy olyan hetet szervez, ami a „Nagy Kérdések, Nagy Ötletek, és Nagy Válaszok”  jegyében telik majd.

A tábor a 7-12 osztályosoknak szól, és a KMK épületében lesz Július 23-27-ig. A létszám korlátozott!

Egy kis ízelítő, hogy mire számíthatsz:

Minden nap lesz egy “nagy kérdés”, amit együtt körbejárunk. Délelőttönként lesz sok kiscsoportos idő és érdekes tanításokat hallhattok Fűtő Robitól, a Sarokkő Gyülekezet lelkipásztorától. Ebéd után, a délutáni programokat egy amerikai csapat fogja vezetni, vicces játékokkal, kézműves programokkal és egyéb más vicces időtöltéssel. Valamint lesz két opcionális késői program is, mozi est, valamint piknik a Kopaszi gátnál. A hetet szombaton zárjuk egy grillpartys ebéddel.