Kedves SzabadSzombatosok és Filmklubosok!

Szeretettel várunk nyári hetünkre, amelynek helyszíne ismét a csodálatos vajtai Zichy kastély lesz.

Idén Pál apostol Rómaiakhoz írt levele alapján azokról a dolgokról fogunk hallani és beszélgetni, amik semmiségeknek tűnnek, de az életünket meghatározzák. Ilyen például a szégyen, a kárhoztatás vagy az összeghasonlítgatás. Ezek látszólag apróságok, de ha a helyükön kezeljük őket, az életünk lényeges területein (pl. társkérdés) tapasztalhatunk változást.
Tehát az APRÓ dolgok megváltoztatják a FONTOSakat.

Bacskai Bálint fog végigvezetni bennünket ezeken a témákon. Bálint személyes jó barátom, és a Fiúság Konferenciákon rendszeres előadó.

 A délelőtti előadások után délután szabadidő, majd esténként a házasságra őszintén és szemléletesen felkészítő Házasság Művészete sorozatot nézzük meg, illetve beszélgetünk róla, valamint filmklub, és az immár hagyománynak számító Ki mit tud? is szerepel a programban.

Gyere el, tanulj, töltődj és pihenj lélekben és testben is!

Páratlan Hétről információk és jelentkezés a SzabadSzombat-os honlapról elérhető: http://www.szabadszombat.hu/

vagy a facebook-on!

Szeretettel várunk!
Fűtő Róbert

Várjuk azok levelét a keresztyen@gmail.com címen, akiknek nehézséget okoz a teljes részvételi díj befizetése, illetve azok jelentkezését is, akik támogatni szeretnék mások részvételét lehetőségeikhez mérten. (Van mód célzott, személyre szóló támogatásra is.)