Filmek célKERESZTben

200. Filmklub

Jubileumi filmklubra készülünk a hónap végén, mert idén áprilisban lesz a kerek 200. alkalom, amikor összegyűlünk egy filmklubra, ahol megnézünk egy filmet, s utána megbeszéljük, mi mit gondolunk, érzünk a filmmel kapcsolatban, mi volt a rendező szándéka, üzenete, s keresztény szemmel mit mondhatunk erről.

Természetesen most is zenével kezdünk 13 órakor, és meghívjuk Istent is közénk, hiszen Ő a főszervezője ezeknek az alkalmaknak. Utána Robi beszél nekünk arról, hogy napjainkban a történeteket nem könyvekben vagy lanttal és versben mesélik el, hanem filmeken keresztül. Ezek a művészeti alkotások a korszellemet közvetítik és mindenki gondolkodására hatnak. Ha meg akarjuk érteni, hogyan gondolkodnak az emberek, akkor meg kell értenünk a filmeket, amiket néznek, szeretnek.

A jeles eseményt megünneplendő meglepetésekkel készülünk! Többek között a film is meglepetés lesz! (Vetítés kezdete 17 óra)

Gyere el barátaiddal együtt, ha már ott voltál az elsőn is, s gyere el, ha még egyen sem voltál! (S persze várunk akkor is, ha valahol a kettő közti csoportba tartozol! )

Fűtő Róbert és a SzabadSzombat csapata