SzabadSzombat – Filmklub – Június

S T R E S S Z
Élet magasfeszültség alatt

 Előadó: Tapolyai Emőke

Kedves SzabadSzombatosok & Érdeklődők!

A rengeteg munka, feszültség, határidő és valamennyi frusztráló tényező nyomasztó felhőként nehezedik ránk a hétköznapok rohanásában, a túlélési hajszában. Mi motivál? Mi hajt? Vágyból vagy élvezetből tesszük, amit teszünk? Talán csak a görcsös akarás, a kényszerítő muszáj visz előre?
Ha hátra tudnánk lépni egyet, és képesek lennénk görcsök nélkül dolgozni és belső szabadsággal viszonyulni az élethez, akkor az magasfeszültség alatt is élhető lenne, sőt kiteljesedéshez vezetne.

Mindannyiunknak van személyes története, mindenki  tartozik valakihez, éppen ezért fontos felismernünk, hogy a belső szabadságunk egyenlő a békességgel. A békesség utáni vágy pedig nemcsak egy egyetemes emberi cél, hanem személyes életprogram is.

Nem csak a vizsgaidőszak és szabadságolások, helyettesítések idején fontos és aktuális témával várunk Téged a júniusi SzabadSzombaton. Előadónk elismert pszichológus, szexuálterapeuta és coach.

A program 13 órakor kezdődik dicsőítéssel, majd az előadás után kiscsoportokban beszéljük meg a hallottakat és saját tapasztalatainkat. Szünet után 17 órától következik a filmklub egy a témához kapcsolódó filmmel, ami még titok. A filmet is átbeszéljük az előadás tükrében. A program 21 órakor ér véget.

Gyere el barátaiddal!
üdv
SzabadSzombat Csapat

FILMKLUB 17 órától