Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Páratlan Hét

2016-07-11 - 2016-07-16

Kedves SzabadSzombatosok és Filmklubosok!

Szeretettel várunk nyári hetünkre, amelynek helyszíne ismét a csodálatos vajtai Zichy kastély lesz.

Idén Pál apostol Rómaiakhoz írt levele alapján azokról a dolgokról fogunk hallani és beszélgetni, amik semmiségeknek tűnnek, de az életünket meghatározzák. Ilyen például a szégyen, a kárhoztatás vagy az összeghasonlítgatás. Ezek látszólag apróságok, de ha a helyükön kezeljük őket, az életünk lényeges területein (pl. társkérdés) tapasztalhatunk változást.
Tehát az APRÓ dolgok megváltoztatják a FONTOSakat.

Bacskai Bálint fog végigvezetni bennünket ezeken a témákon. Bálint személyes jó barátom, és a Fiúság Konferenciákon rendszeres előadó.

 A délelőtti előadások után délután szabadidő, majd esténként a házasságra őszintén és szemléletesen felkészítő Házasság Művészete sorozatot nézzük meg, illetve beszélgetünk róla, valamint filmklub, és az immár hagyománynak számító Ki mit tud? is szerepel a programban.

Gyere el, tanulj, töltődj és pihenj lélekben és testben is!

Szeretettel várunk!
Fűtő Róbert

Várjuk azok levelét a keresztyen@gmail.com címen, akiknek nehézséget okoz a teljes részvételi díj befizetése, illetve azok jelentkezését is, akik támogatni szeretnék mások részvételét lehetőségeikhez mérten. (Van mód célzott, személyre szóló támogatásra is.)

Részletek

Kezdés:
2016-07-11
Vége:
2016-07-16
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , , ,

Szervező

Fűtő Robert
E-mail:
rtfuto@sarokko.com

Helyszín

Zichy-kastély
Petőfi Sándor utca 562.
Vajta, Magyarország
+ Google Térkép
Telefon:
25 229 252