Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Szabad Szombat Filmklub

2016-04-30 Időpont: 13:00 - 21:00

Filmek célKERESZTben

200. Filmklub

Jubileumi filmklubra készülünk a hónap végén, mert idén áprilisban lesz a kerek 200. alkalom, amikor összegyűlünk egy filmklubra, ahol megnézünk egy filmet, s utàna megbeszéljük, mi mit gondolunk, érzünk a filmmel kapcsolatban, mi volt a rendező szándéka, üzenete, s keresztény szemmel mit mondhatunk erről.

Természetesen most is zenével kezdünk 13 órakor, és meghívjuk Istent is közénk, hiszen Ő a főszervezője ezeknek az alkalmaknak. Utána Robi beszél nekünk arról, hogy napjainkban a történeteket nem könyvekben vagy lanttal és versben mesélik el, hanem filmeken keresztül. Ezek a művészeti alkotások a korszellemet közvetítik és mindenki gondolkodására hatnak. Ha meg akarjuk érteni, hogyan gondolkodnak az emberek, akkor meg kell értenünk a filmeket, amiket néznek, szeretnek.

A jeles eseményt megünneplendő meglepetésekkel készülünk! Többek között a film is meglepetés lesz! (Vetítés kezdete 17 óra)

Gyere el barátaiddal együtt, ha már ott voltál az elsőn is, s gyere el, ha még egyen sem voltál! (S persze várunk akkor is, ha valahol a kettő közti csoportba tartozol! )

Fűtő Róbert és a SzabadSzombat csapata

Részletek

Dátum:
2016-04-30
Időpont:
13:00 - 21:00
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , , ,

Szervező

Fűtő Robert
E-mail:
rtfuto@sarokko.com

Helyszín

Kelenföldi Montázs Központ
Vahot utca 14/b.
Budapest, 1119 Magyarország
+ Google Térkép