Kedves Mindenki!

Nehéz időket élünk, így elindítottunk egy imaláncot, hogy közösen harcoljunk a vírus terjedése ellen és emellett ebben a nehéz helyzetben kérjünk ébredést is.

Keresünk olyan gyülekezeteket, akik szívesen csatlakoznak ehhez a kezdeményezéshez és egyedül Jézus Krisztushoz imádkoznak, a mi Megváltónkhoz és Urunkhoz.

Tudnivalók az Imaláncról:

• Egy napot több gyülekezet és szervezet vállal be, amit a táblázat fejlécébe lehet beírni. Azon a napon a gyülekezet/szervezet tagjai bármilyen időpontban beírhatják magukat 30 perces váltásokkal.

• Ha valakinek nem jó az a nap, amelyet a gyülekezeti szervezet megjelölt, máshová is felírhatja bárki magát. Olyan egyének is csatlakozhatnak, akiknek a gyülekezete nincs az imaláncban, ő mégis szeretne résztvenni.Kérjünk és várjunk nagy dolgokat a mi Urunktól, akinél semmi sem lehetetetlen.

Ézsaiás 62:6

Az imaláncra itt lehet feliratkozni:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1UmAe7wAqKHXjGP7S2ECJoeG5LfnYg3joSQHnb3phEQM/edit#gid=0

Ugyanakkor létrehoztunk egy Facebook csoportot is azzal a céllal, hogy itt tudjuk megosztani egymással a SZEMÉLYES imameghallgatásokat és elsősorban a COVID-dal kapcsolatos személyesen felmerülő imakéréseket. Határon túli magyar testvéreinkért is imádkozunk, és ottani ébredésért is.
https://www.facebook.com/groups/453354069223005

Isten indítson minél többünket a közös imádságra!